Σύνδεση Χρήστη Εγγραφή Χρήστη Επιβεβαίωση Κωδικού
Email Username

Εκλογές Σ.Μ.Μ.ΙΔ.Ε. Ν. Ξάνθης 2014

Συνάδελφοι,

σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται η θητεία του Δ.Σ. καθώς συμπληρώνονται δύο χρόνια από την προηγούμενη εκλογική διαδικασία. Ύστερα από την τελευταία συνεδρίασή του, οι επόμενες εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., αντιπροσώπου στην Ο.Ε.Β.Ε. και τριμελούς εξελεγκτικής επιτροπής ορίστηκε να πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 13 Μαρτίου και ώρα 17:00-20:30 στα γραφεία του Συλλόγου, οδός Ανθ. Μιλτ. Γεωργίου 24 (παραπλεύρως ΕΛΤΑ), 1ος όροφος.

Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι μπορούν να στείλουν αίτηση υποψηφιότητας μέχρι και τη Δευτέρα 10 Μαρτίου στο mail του συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με fax στο 2541100790 & 2541083928

Σημειώνεται ότι:

1. Το νέο Δ.Σ. θα είναι πενταμελές με τριετή θητεία

2. Ένα από τα μέλη του Δ.Σ. θα είναι και αντιπρόσωπος στην Ο.Ε.Β.Ε. Ο καθορισμός θα γίνει από τα μέλη του Δ.Σ.

3. Θα εκλεγεί τριμελής εξελεγκτική επιτροπή

4. Δικαίωμα ψήφου στις εκλογές έχουν όλα τα εγγεγραμμένα και ταμειακώς ενήμερα μέλη του Συλλόγου, δηλαδή όσα έχουν εξοφλήσει τη συνδρομή τους και για το α΄ εξάμηνο του 2013 καθώς και όσα έχουν προβεί σε ρύθμιση παλιότερων οφειλών  Η λίστα των ταμειακώς ενέμερων μελών έχει αποσταλεί με e-mail. Όποιος συνάδελφος δεν εμφανίζεται στην λίστα μπορεί να επικοινωνήσει με το Δ.Σ. για την ρύθμιση των οφειλών του

Καλούμε του συναδέλφους μηχανικούς να δηλώσουν υποψηφιότητα συμμετοχής για το νέο Δ.Σ. και να παραστούν στην εκλογική διαδικασία.  

Ευχή του απερχόμενου Δ.Σ. είναι η ενεργός συμμετοχή παλαιοτέρων και νεότερων συναδέλφων και κυρίως όλων των ειδικοτήτων, ώστε να ενισχυθεί η δυναμική του Συλλόγου και η παρουσία του στα επαγγελματικά δρώμενα προς όφελος των μελών του.

JoomShaper